Egy korszak lezárult

2023.06.06. 19:30

Örömkönnyek szöktek a sáregresi szemekbe

A mögöttünk hagyott hétvégén búcsút vettek az óvoda falaitól a ballagó nagycsoportosok – osztotta meg a feol.hu-val az érzelmes pillanatot Albertné Tiringer Mária polgármester.

Kecskés Zoltán

Megható műsort adtak a sáregresi óvodások – így intettek búcsút az intézménynek.

Forrás: Önkormányzat

A faluvezető beszámolójában úgy fogalmazott, hogy megható látvány volt, ahogyan a vendégek szeméből kibuggyantak az örömkönnyek, a büszkeségtől, a féltéstől és az emlékezéstől. Emellett pedig a büszke ballagók is tettek róla, hogy egyetlen zsebkendő se maradjon szárazon. 

– Nagyon kedves műsorral készültek az évzáróra a helyi ovisok. Szemet gyönyörködtető és szívét melengető alkalom volt minden jelenlévő számára az ünnepi program. A ballagás közben pedagógusnap alkalmából köszöntöttük az óvodai dolgozókat megköszönve munkájukat és segítő együttműködésüket. Mindenkinek köszönjük a megtisztelő figyelmet és minden támogatást az elmúlt nevelési évben! – zárta gondolatait Albertné Tiringer Mária.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában