Beindítottuk a napot!

2023.06.10. 18:00

A kávé összehozta a martonvásáriakat

A kávét talán csak dicsérni lehet – így tettek a martoniak is szombat délelőtt. Többen, a reggel beindítójaként, míg mások életérzésként írták le az italkülönlegességet. Ám egy biztos, kevesen tudtak ellenállni az itt lakók közül a fekete nedű hívogató szavának.

Kecskés Zoltán

Együtt indítottuk a napot a helyiekkel. Te kivel kávéztál Martonvásár Főterén?

Fotó: MartonKult

Valahogy a MartonKult csapata Bocsi Andrea vezetésével mindig jó lóra tesz. És olyan az ember érzése, hogy pontosan tudják „Mi kell a népnek" – az egykori római császár jelmondatát idézve. A tavaly életre hívott kezdeményezés, a Piac + Program egy telitalálat volt ilyen szempontból. Rendszeres résztvevőként és szemlélőként megállapíthatom, hogy a szombat délelőttöknek olyan komoly közösségformáló ereje van, amely összehozza a környékbeli embereket. Hétvégente táncolnak, zenélnek, énekelnek itt a Pannónia Szívében és persze a játéknak, a gasztronómiának, valamint az újdonságnak is hagynak helyet a tematikus rendezvényeiken.

A habos kávé vitte a prímet.  
Fotó: Kecskés Zoltán

Ezúttal a világ legnépszerűbb itala, a kávé került középpontba. A családok felnőtt tagjai Puskás Balázs, a Für Elise kávézó baristájának közreműködésével kávékülönlegességeket kortyolhattak, mindezt térítésmentesen. Azt mondják a fekete nedű összehozza az embereket. És valóban! Te kivel kávéztál Martonvásár Főterén?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában