Színes programkavalkád

2023.05.24. 09:00

Szem-száj nem marad szárazon Kislángon

Három napon keresztül (május 26-28.) zajlik a falunap Kislángon, ahova közelről és távolabbról is érkeznek mulattatók a településre.

Kecskés Zoltán

Hamarosan rotyognak az ételek a pünkösdi falunapokon Kislángon

Fotó: Fehér Gábor /Archív

A teljesség igénye nélkül lesz agarász-vadász bemutató, drónbemutató, szkanderbemutató a többszörös magyar és Európa-bajnok Bazsó Henriettával, vagy éppen tűzzsonglőr show. De színpadra lép a Princess TSE, az Abai Napvirág  Népdalkör, a Sweet Dreams TSE (táncbemutató), Discover Band vagy éppen Horváth Elemér és zenekara. Emellett vasárnap délelőtt például a főzősátrak felől finom illatok csalogatják majd az érkezőket, ugyanis a jeles alkalomra a  gasztroudvar is kinyílik R. Kárpáti Péter és Domokos Laci zsűrizésével. A hagyományosan megszervezett konyhaművészeti program nagy népszerűségnek örvend a résztvevők körében, ami minden bizonnyal idén sem lesz másként.  Az indulóknak szarvas, őz, vaddisznó alapanyagokból készült étkekkel kell levenniük a lábukról a zsűrit. Igazi színes programkavalkád várható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában