Fiatalok nyújtanak támogatást fiataloknak

2023.05.09. 18:30

Kanik Péter: Hajrá érettségizők!

Megkezdődött az érettségi időszaka, az előszállási fiatalok pedig egy molinóval kedveskedtek a diákoknak, ezzel is erőt adva a kihíváshoz. A kép a közösségi oldalukon jelent meg.

Kecskés Zoltán

Még 2021 májusában készítették a ,,Hajrá érettségizők" molinót.

Forrás: Egyesület

Mint kiderült a fotó még két évvel ezelőtt készült, de az üzenet még ma is érvényes – mondta a feol.hu-nak Kanik Péter, az Előszállási Ifjúsági Egyesület elnöke.

– 2021 májusában készítettük a ,,Hajrá érettségizők" molinót, a 2021-es év mind az érettségizők, mind a társadalom számára nehéz év volt, hiszen jelen volt az életünkben a  COVID világjárvány. A ballagások és az érettségi sem a megszokott módon történt, a ballagáson csak a szűk családi kör vehetett részt, az érettségi vizsgák csak írásbeli módon zajlottak le. Akkor találtuk ki az egyesület tagjaival,hogy valamilyen módon ebben a különleges helyzetben drukkoljunk az ország minden pontján lévő érettségizőnek. Azóta nem volt alkalmunk a molinót minden évben újra megcsinálni, de közösségi oldalunkra minden évben, ahogy idén is kitettük, hogy ezzel drukkoljunk a vizsgázóknak. Személy szerint egy sikeres érettségi vizsgán vagyok túl, úgy gondolom, hogy odafigyeléssel, feladatok értelmezésével, illetve érettségi mintafeladatok megoldásával teljesíthető vizsga.

Az Előszállási Ifjúsági Egyesület nevében szívből kívánunk a fiataloknak eredményes napokat, sikeres érettségi vizsgát: „Hidd el, hogy képes vagy rá, és félig már véghez is vitted!" –Theodore Roosevelt.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában