Már most érdemes beírni a dátumot a naptárba

2023.05.07. 13:00

Író-olvasó találkozó Előszálláson

Könyvbemutatóval egybekötött író-olvasó találkozóra várja az előszállási Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár az érdeklődőket, ahol Horváth Zsolt író, vagy művésznevén Orak Milsen mutatja be A tanyától a Dunáig című novelláskötetét, valamint nemrég megjelent, Gondolat Légitársaság című regényét. A szerzővel Ujvári Csilla beszélget.

Kecskés Zoltán

Már több helyen megfordult Horváth Zsolt író, ezúttal Előszállásra érkezik kedden.

Forrás: Interjúalany

Mint megtudtuk, az író a szomszédos Daruszentmiklóson lakik a családjával, foglakozását tekintve pedig Baracson jegyző, és egyébként is egy sokoldalú személyiség. Foglalkozott már solymászattal, amatőr rádiós, asztrofotós, és ezek csak a különlegesebb hobbijai, most pedig íróként mutatkozik majd meg az előszállási könyvtárban. A találkozón pedig magából a regényből is kap ízelítőt a közönség és egy kis meglepetéssel is készül Horváth Zsolt. A szervezők mindenkit szeretettel várnak kedden, 17 órától a Balatoni út 37. szám alatti található épületben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában