Jókedv, zene, eszem-iszom

2023.04.11. 07:30

Ha húsvét, akkor locsolóbál! (galéria)

Megyeszerte számos programmal készültek a települések, hogy az ünnepi hosszú hétvége alkalmából kicsalogassák az embereket otthonról.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Így volt ez április 10-én, hétfő délután a Felsővárosi Közösségi Házban is, ahol ezúttal a szépkorúaknak kedveztek. A "Nem csak a 20 éveseké a világ" nyugdíjasklub locsolóbált rendezett 15 órától a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ együttműködésével. A helyszínre érkezve már javában tartott a tánc és az evés-ivás, de azért még így is akadt idő egy gyors locsolásra, engem sem hagytak elhervadni. Sőt, a bátrabbak még húsvéti nyuszinak is beöltöztek a hangulat kedvéért. 

A nyugdíjasklub vezetője, Bognár Mária elárulta, hogy a zenés-táncos mulatság egészen az esti órákig fog tartani. Továbbá azt is megtudtuk tőle, hogy a "Nem csak a 20 éveseké a világ" nemrég ünnepelte megalakulásuk 25. évfordulóját. Még legalább ugyanennyit kívánunk nekik!
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában