Az egyik nyeremény garantált

2023.03.26. 10:00

Különleges terepfutásra nyílik lehetőség a Vértesben

Az Országos Erdészeti Egyesület Erdei Sportok Szakosztálya "Fuss az erdész szemével!" programja a tavaszi kihívásához érkezett. Ezúttal a Vértesbe vezet az út.

Palocsai Jenő

Fotó: Palocsai Jenő / FMH

Többnyire erdei környezetben futhat, aki vállalkozik a Vérteserdő Zrt. által szervezett terepfutásra. A társaság működési területén kijelölt futókör a csákvári buszmegállótól indul. Közel nyolc kilométer megtétele után egy gyönyörű, kitett, sziklás terepre visz az út. A távolság megtételét követően csak annyi a dolgunk, hogy ezen a bizonyos helyen egy fotót kell készíteni, amit aztán el kell küldeni az [email protected] email címre. Az egyik ajándék az, hogy ilyen csodálatos környezetben, tiszta levegőben végezhetjük a testmozgást, míg a másik nyeremény az, hogy a "Fuss az erdész szemével!" programot szervező társaság a beküldők között 3 ajándékcsomagot sorsol ki minden évszakban. 

 

A 8. kihívás, vagyis a tavasz a Vértesben már elindult és a vége május 31. 24:00. A kiinduló- és a végpont a Csákváron könnyedén megtalálható Szabadság tér, illetve ott, a buszállomás előtti parkoló. Természetesen nem csak 8 kilométeres a teljes kör, hanem 14 és úgy kell takarékoskodni az erővel, hogy közben több mint 300 méteres szintkülönbséggel is számolni kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában