Zenés, vásáros program

2023.02.13. 10:00

Gyermeki mosoly az arcokon Martonvásáron (videó)

A hétvégén sem maradhattak a kisváros lakói Piac + Program nélkül. A MartonKult szervezői a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központban zenés foglalkozással várták a gyerkőcöket.

Kecskés Zoltán

Zenés, táncos műsor volt a martonvásári gyerekeknek.

Forrás: MartonKult

Szombaton délelőtt a BBKK épületében a Zenekuckó hozta az önfeledt szórakozást. Az együttes már nem először látogatott a kisvárosba, a nyári sikerük után most ismét taroltak.
Örökéletű és mindenki által ismert, szeretett gyerekdalokra együtt buliztak járni éppen alig tudó babák, nagyobb gyerkőcök, anyák, apák, nagymamák, nagypapák. Generációkon átívelő zenés program volt, mert a zene mindenkié. A két csodálatos előadóművész egy órán keresztül szórakoztatta a nagyérdeműt, bevonta az előadásba a vidám közönséget. Furulya és gitár kíséretében énekeltek együtt a kicsik és nagyok. A BBKK kiállítóterme harsogott a vidáman táncoló gyerekcsapattól.

A műsor után pedig következhetett az elmaradhatatlan játszószőnyeg. A sok apróság birtokba vette a babasarok-játszót. Öröm volt nézni a mosolyt az arcokon. A gyerekek mellett a felnőtteknek is volt programkínálat, hiszen verőfényes, napos rendezvényudvaron kézművesek várták a nézelődőket, vásárlókat. A havonta egy alkalommal megrendezett kézműves vásáron sok dísz- és használati tárgy között kedvére válogathatott mindenki. A térre kihelyezett pihenőhelyeken lángost és kürtöskalácsot fogyaszthattak az arra járók, kihasználva a szinte tavaszi napsütést egy kis társalgásra, pihenésre vagy épp olvasgatásra. A termelői piacon is elfogyott a kínálat nagy része, árusok és vásárlók megelégedésére. Dél körül pedig elcsendesedett a tér.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában