Ünnepi kisokos

2022.12.23. 14:00

Készen állsz a karácsonyra? Itt leellenőrizheted!

Szenteste igazán varázslatos tud lenni, minden békés, ám az azt megelőző 24 óra sokszor maga a pokol. Díszítés, csomagolás, főzés és sütés közben felszínre jutnak olyan apróságok, amik igen csak megakaszthatják a meghitt ráhangolódást.

Kecskés Zoltán

Fotó: UT / Vas Népe

Az utolsó pillanatok hajszája rengeteg csapdát rejt a gyanútlan készülődők számára. Összeállítottunk segítségképp egy listát, amin mindenképp érdemes végigmennetek.

1. Ellenőrizd, hogy az összes izzó működik-e az égősoron, hiszen szentestéhez közeledve, valóságos rémálom nyitva tartó üzletet találni.

2. Ellenőrizd le még egyszer, hogy mindenkinek megvan-e az ajándéka!

3. Írd össze az ünnepi menüt és szerezz be hozzá minden hozzávalót!

4. Gyűjtsd össze a karácsonyi zenéket! Érdemes olyan dallamok  között választani, amit mindenki szeret korcsoporttól függetlenül.

5. Az ajándékok blokkját őrizd meg, hiszen nincs annál kellemetlenebb, amikor az egész család mint Indiana Jones keresi az ünnepibe öltözött lakásban a kincseket!

6. Mindenkire gondolj az ünnepi italoknál. Az alkoholmentes italok a gyerekek mellett jól jön még a kocsival érkező távoli rokonoknál is.

7+1 Ne felejtsd el, nem csak karácsony lesz a napokban, hanem Ádám, Éva, István és János

A vezető képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában