Többen is faragásra adták a fejüket

2022.11.04. 15:00

Megvan a legkedveltebb nagykarácsonyi tökfej

Mint azt korábban már megírtuk, október második felére szellemtanyává alakult át a Nagykarácsonyi Levendulás Tündérkert. A különböző mókás programokat magába foglaló több hetes esemény egyik szelete volt a tökfaragó verseny, melynek megszületett a végeredménye.

Kecskés Zoltán

Tóth Szimonetta Ketrin készítette a legkedveltebb tököt (középen), balra a második, jobbra a harmadik legtöbb lájkot kapott alkotás.

Fotó: Boni Linda

A FEOL-nak Boni Linda a helyszín tulajdonosa és az esemény egyik szervezője elárulta, hogy a fotók tanulsága szerint is, sok színes alkotás készült ebben az időszakban, így a "zsűrinek", akik maguk a közösségi oldal kedvelői voltak, nem volt könnyű dolguk. Ennek okán a szervezők úgy döntöttek, hogy nem csak a legtöbb kedvelést kapott kép tulajdonosa részesül jutalomban, hanem a másik kettő dobogós is.

– A tökfaragó verseny a legtöbb lájkot kapó, a tündérkertben faragott, festett tök alapján lett meghirdetve. A sok szép tökfej  közül az oldalunk látogatóinak (ahogy a főképünkön is látható) ez a három alkotás tetszett a legjobban. Az első helyezett tökfej, 73 kedvelést kapott, amelyet Tóth Szimonetta Ketrin  készített. Jövőre pedig jön a folytatás. Köszönjük minden résztvevőnek, aki velünk tartott – nyilatkozta Boni Linda.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában