Augusztus végéig

2022.08.15. 09:37

Ismét lehet pályázni „Fehérvár Bölcsőjére”

Ismét meghirdette a Fehérvár bölcsője pályázatot a SZÉNA Egyesület a Családokért. A cél, hogy segítsék a kisgyermeket váró vagy tervező párokat. Jelentkezni augusztus 31-ig lehet.

Szekesfehervar.hu

Forrás: Pexels

Ismét meghirdette a Fehérvár bölcsője pályázatot a SZÉNA Egyesület a Családokért. A cél, hogy segítsék a kisgyermeket váró vagy tervező párokat. Jelentkezni augusztus 31-ig lehet. A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet 2015 óta pályázat útján adja át a fából készült bölcsőt egy gyermeket váró család számára. Az Egyesület a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány felhívására jelentkezve kapta meg a bölcsőt, melyhez az évek során egy másik is társult. A vándorbölcső, benne a megszületett gyermekkel szimbólum, mely felhívja a figyelmet a gyermekvállalás, a család jelentőségére, szépségére. A nyertes család térítésmentesen kapja használatba a bölcsőt, egészen addig, míg az új családtag ki nem növi. A SZÉNA Egyesület augusztus 31-ig várja a családok jelentkezését a [email protected] e-mail címen, egy rövid bemutatkozás kíséretében. A bölcső ünnepélyes átadására szeptemberben, a Lecsófesztivál keretében kerül majd sor. A részletes felhívás megtekinthető a www.szena.hu honlapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában