Gazdikereső

2022.06.18. 15:00

Új otthonra vágynak a HEROSZ gondozottjai

Az alábbi kutyák társaikkal a HEROSZ állatotthonban várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985- 8309.

feol.hu

Forrás: pexels.com

Trilla egy éves, közepes termetű amstaff keverék szuka. Trilla szemhéját fiatalkori sérülés, trauma érhette vagy fejlődési rendellenesség miatt alakult így. A szemrései szűkebbek, elhúzódnak így furcsa arckifejezést kölcsönöznek neki. Ez nem zavarja azonban őt abban, hogy teljes erejéből imádja az embereket. Pörög ezerrel nagyon aktív kutya, mindenhol ott van, mindent látni akar és mindenki vele foglalkozzon. Emberközpontú, hálás kis jószág.

Trilla
Forrás: HEROSZ

Dakota közepes termetű nyolc és fél éves szuka. Kedves, barátságos kutya, lelkesen szalad, ha hívják, örül, ha simogatják, foglalkoznak vele. Sétán eleinte izgatott, de közben visszavesz a tempóból. Eddig nem volt vele gond a többi kutyával.

Dakota
Forrás: HEROSZ

Diri 2 éves és négy hónapos, közepes termetű szuka. Szereti az embert, követi és igyekszik megfelelni. A pórázon szépen sétál, kicsit még tanulnia kell, de jól és kényelmesen lehet vele haladni. Jól megfér a társaival. Kinti, de akár benti tartással is lehet vele együtt élni, mert szeret az ember közelében lenni. Valószínűleg nem lenne gondja gyerekekkel. Bőrférgességgel kezelik, havonta - a nyár végéig - kap rácsepegtető oldatot kezelésként.

Diri
Forrás: HEROSZ

Bogi 7 éves és 7 hónapos németjuhász keverék kan kutyus. Kedves öregúr, aki a korához képest jó kondícióban van. Lelkes és életvidám, nagyon örül a sétának. Jó idegrendszerű, mindenféle kezeléseket - mint például a szemekbe cseppentés - remekül tűr. A látása nem tökéletes, a németjuhászoknál öröklődő szembetegség utolérte őt is. Egyenlőre lát.  Kint a sétát nagyon élvezi, sokat szaglászik és jókat fut. Kedves, barátságos kutya, időseknek remek társa lenne, ismeri ezt a korosztályt.

Bogi
Forrás: HEROSZ

Vata közepes termetű terrier jellegű keverék kan kutyus, egy éves és egy hónapos. Felszabadult, aktív, nagyon játékos kölyök volt. Tanulnia még kell, de ez nem jelent problémát számára, imádja az embert, nagyon figyel, bármit megtesz egy kis simogatásért, jutalomfalatért. Ha szerető családja következetesen neveli és tanítja, szabályok, keretek között tereli, akkor csodálatos kutya lesz belőle. Most van kamaszkorban, fontos, hogy szeretettel, türelemmel, de határozottan neveljék.          

Vata
Forrás: HEROSZ

Pepó tíz éves és hét hónapos, közepes termetű keverék kan kutyus. Pepó nagyon szereti az embereket és mindig a közelükben szeretne lenni. Kedves, energikus öregúr - hacsak nem lesz valami betegsége hirtelen - van még pár boldog év benne, amit szeretetben eltölthet valaki mellett.

 

Pepó
Forrás: HEROSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában