Labdarúgás és asztalitenisz

2022.06.18. 11:16

Sikeres sportszezont zártak Polgárdiban

Három, Polgárdihoz kapcsolódó sportsiker közös megünneplésére hívta vendégségbe az érintett sportolókat és sportvezetőket Nyikos László polgármester a városháza dísztermébe.

Zelenák Tibor. V. Varga József

Forrás: Zelenák Tibor

A fogadással egybekötött ünnepi rendezvényen a sikeres szereplést és sportteljesítményt méltató beszédek és gratulációk mellett átadták az érmeket és az okleveleket, valamint mindhárom csapat díszes tortát is kapott az alkalomra.

Harmadik helyezést ért el, így a bronzérem jogos tulajdonosa lett a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság déli csoportjában, az utolsó fordulóban a Seregélyest is legyőző Polgárdi VSE felnőtt csapata. Az utolsó hét mérkőzésén a maximális pontokat megszerző gárda megérdemelten jutott a dobogó harmadik fokára. 

A Polgárdi VSE U19-es csapata pedig nem kisebb eredményt ért el, mint végig magabiztos teljesítménnyel megnyerte a megyei II. osztály U19 Nyugati csoportjának bajnokságát. 

A Polgárdi VSE asztalitenisz szakosztálynál is sikeresen zárult a 2021–2022-es szezon. Az NB III Közép-dunántúli csoportjában szereplő csapat szintén megérdemelten jutott a legjobbak közé. A bronzéremhez vezető úton 24 mérkőzésből 19-et megnyertek (2 döntetlen és 3 vereség mellett).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában