Futással a családokért

2022.06.01. 09:00

Jótékony célokat szolgált a Cerbona félmaraton

Több mint ötszázan indultak az idei Cerbona Fehérvár Félmaratonon, amely a sportot a jótékonysággal összekötve ezúttal a Szegényeket Támogató Alapítvány munkáját segíti.

Héjj Vivien

A Szeta munkáját segítették a félmaratonnal

Forrás: Fehér Gábor / FMH

A jótékonysági akció beteljesüléséről számoltak be az érintett felek: negyedik alkalommal támogatta a Cerbona a fehérvári félmaratont, amely ezúttal egy egészen különleges kezdeményezést is tartalmazott.

– A „Fussunk össze” koncepcióval célunk volt, hogy minél több kilométert „összefussunk”. Ahány kilométer összegyűlt, annyi darab termékkel támogatunk egy helyi szervezetet – mondta Bedő Hajnalka marketingvezető.

A jótékony ötlet sikerét bizonyítja a több mint 6500 összegyűjtött kilométer. Az ezért járó finomságok ezúttal a Szegényeket Támogató Alapítványhoz kerültek. Czettl Andrea, a félmaraton fő szervezője elmondta, a versenyzők egy része nem kérte vissza a chipek letéti díját, így az ebből befolyó 216 ezer forint is az alapítvány munkáját segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában