Gazdkereső

2022.05.25. 13:00

Új otthont keresnek a HEROSZ állatkái

Az alábbi kutyák és macskák társaikkal a HEROSZ állatotthonban várják új családjukat. Elérhetőség: 06/30-985- 8309.

FMH

Forrás: MW-archív

Fotó: Knap Zoltán

Pajkost 2015-ben fogadták örökbe a HEROSZ-tól. A gazdája meghalt, az örökös pedig nem foglalkozott vele, sokat csavargott az utcán. Kedves kutya, erős alkat, kiváló jelző, a bezártságot nem szereti. Más kutyák látványa is felhergeli, ezért határozott gazdát keresnek neki.

Pajkos
Forrás: HEROSZ

Bogi, a 2014-ben született kan korához képest jó kondícióban van. Lelkes, életvidám és jó idegrendszerű kutya, nagyon szereti a sétákat. Egy németjuhászoknál öröklődő szembetegség őt is utolérte, egyelőre lát, de egész életében kezelésre szorul.

Bogi
Forrás: HEROSZ

Dakota, a 2014-ben született staffordshire keverék Sárszentmiklós határában feküdt, amikor megtalálták. Alig akart megmozdulni, a nyakán póráz, drót, madzag okozta seb húzódott körbe. Kedves és barátságos kutya, a sétákon eleinte izgatott, de közben visszavesz a tempóból.

Dakota
Forrás: HEROSZ

2020-ban született Benő, egy jó kedélyű, jámbor, játékos kutya. Szépen sétál pórázon, a többi kutyát néha tereli és csipked is. Sokat kell még tanulnia, de következetességgel és szeretettel nevelhető. Fizikai és szellemi lefárasztása is ajánlott, és javasolt kutyaiskolába vinni.

Benő
Forrás: HEROSZ

Cserkészt, a 10 hónapos kandúrt testvérével és anyjával együtt adták le a menhelyen, mert idős gazdájuk nem foglalkozott velük. Szeme sokáig gyulladt volt, de már rendbe jött. Jól beilleszkedett a többiek közé, játékos, a sok kezelés miatt viszont kicsit félénkebb.

Cserkész
Forrás: HEROSZ

Cinci, a 10 hónapos nőstény macska eleven és játékos. Még szokatlan számára az új környezet és a társak is, kicsit megszeppent, de ha megszokja új helyét, gyorsan oldódik.

Cinci
Forrás: HEROSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában