Frissen Fejérből

2022.05.18. 15:00

Szombaton ismét pezseg Etyek!

Tavaszi hangulat, színek és ízek, nyugalom és béke. Présházak, pincék, műhelyek, birtokok engedik be a kíváncsi tekinteteket, a kóstolni vágyókat.

Borsányi Bea

Ismét pezsegni fog Etyek!

Forrás: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

Bor, pezsgő, pálinka, borecet - mindenki találhat kedvére valót a szombati, 10 és 19 óra között tartandó programon, amelyen ezúttal három tematikus kóstolón is meg lehet ízlelni az etyeki pezsgőket. A térségnek azonban nemcsak a boros, pezsgős arcát ismerhetik meg, de a száz százalékban almából készült etyeki cidereket, finom házi söröket is meg lehet kóstolni szombaton. Az italok mellett ételekkel is várják a kirándulókat, az érdeklődőket sajtkóstoló, ebéd, vacsora, vagy csak könnyed borkorcsolyák formájában. A MiniZoo-ban pedig állatokat is simogathatnak a gyerekek, akiket kézműves programokkal is várnak. Ha valakinek nincs, kóstolópoharat a legtöbb helyszínen lehet venni, de természetesen saját pohárba is kitöltik az italokat. A szombaton látogatható helyszíneket, illetve a programokat megtalálják a www.etyekiborangolo.hu weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában