Nagyi Pogácsája

2022.05.18. 15:39

Pogácsasütő versenyt rendeztek Fehérváron

A Nyugdíjasok Regionális Találkozóján Nagyi Pogácsája címmel rendeztek pogácsasütő versenyt. Bár a zsűri döntött, mégsem a megmérettetésé volt a főszerep a nap folyamán.

Baráth Eszter

Forrás: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A zsűrinek nem volt egyszerű dolga, minden bíra elé tálaltak egy-egy darabot a nevezett pogácsák közül. Ezeket végigkóstolva kellett meghoznia a döntést Mihály Csaba főszakácsnak, Zámbó Sándor mestercukrásznak és Rácz Jenő nyugdíjas étteremtulajdonosnak. A pogácsasütő verseny első helyezettje Krainhoffer Tiborné, a Székesfehérvári Vörösmarty Vasutas Nyugdíja Klub tagja, a második helyezett a nagykanizsai Vasutas Klub tagjaként Páder Sándorné lett, a harmadik helyen pedig Szeles Csilla, a Vörösmarty Mihály Művelődési Ház munkatársa végzett.

A résztvevők viszont a megmérettetés mellett az együtt töltött időt is nagyon élvezték. Mint mondták, a járvány miatt két évig nem találkozhattak, így most kiélvezik, hogy az ilyen programoknak már nincs akadálya.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában