Május 28-án

2022.05.17. 16:14

Elindulnak a szűrővizsgálatok Székesfehérváron

A koronavírus-járvány enyhülésével Székesfehérvár Önkormányzata újraindítja a szűrővizsgálatokat, amire másfél évig nem volt lehetőség.

Hajdú Marianna

Többéves szokás

Forrás: Fehér Gábor/Fejér Megyei Hírlap

Május 28-án nőgyógyászati szűrőnappal indítanak a Várkörút 8. szám alatt lévő Család- és Nővédelmi Központban. A nőgyógyászati szűrővizsgálatra azoknak a 25-65 év közötti nőknek a jelentkezését várják elsősorban, akik eddig még nem vettek részt szűrővizsgálaton vagy az utolsó részvételük óta eltelt legalább két év. A vizsgálatokra a jelentkezést csak korlátozott számban tudják fogadni, ezért javasolják, hogy a jelentkezők május 23. és 26. között – munkanapokon –  8-tól 16-ig a +36 70 380 9512-es telefonszámon kérjenek előjegyzést. Nagy László, a központ vezetője külön kiemelte, mennyire fontosak a szűrővizsgálatok és mindenkit buzdít arra, hogy éljenek a lehetőséggel és felhívta a figyelmet, hogy az egészségügyi létesítmény területén a betegeknek kötelező a szájmaszk használata.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában