Sakk és asztalitenisz

2022.03.31. 07:05

Tovább élnek a bajnokságok Csókakőn

Idén is megrendezésre került a sakk-, illetve az asztalitenisz-bajnokság, amelyek hosszú múltra tekintenek vissza, hiszen az előbbi 103, míg az utóbbi 62 éves.

Borsányi Bea

A sakkbajnokság helyezettjei

Forrás: Csókakői Önkormányzat

A sakkversenyen ezúttal nyolc fő vett részt. A bajnokságot 13 ponttal Kis Miklós nyerte, egyben ő lett a legjobb senior versenyző is. A második helyezést 11 ponttal Steiner László szerezte meg, míg a harmadikon Vass Zoltán végzett, aki 8 pontot gyűjtött. A legjobb ifjúsági sakkozó címet Kiszely Ábel, a legjobb női sakkozó címet pedig Könnyű Melinda vihette haza.

 

A 62. Csókakői Asztalitenisz Bajnokságra egyesben és párosban lehetett nevezni, összesen 10 fő jelentkezett. A bajnoki címet 9 győzelmével Csöngedi Máté nyerte, ami a résztvevők számát tekintve azt jelenti, hogy egyetlen meccsét sem veszítette el. Ezüstérmet szerzett Kiss Ferenc Balázs, bronzérmes és egyben a legjobb ifjúsági női versenyző Pálfi Tímea lett. A legjobb ifjúsági fiú versenyző díjat Magda Milán nyerte el, a páros verseny bajnokai pedig Csöngedi Máté és Kiszely Vince lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában