Frissen Fejérből

2022.02.14. 16:00

Tündérszépek 2022 - Varga Dorina a fotózás minden pillanatát élvezte (videó)

Ismét elindult a Tündérszépek verseny, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük. Habár a portfóliófotózások már javában zajlanak, még nem késő jelentkezni!

Bagotai Zsanett

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre március 22-ig várjuk a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. A Tündérszépek versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám akinek még nem volt lehetősége hivatásos fotós kamerája előtt állni, annak sem kell aggódnia, a jelentkezőknek ingyen biztosítjuk egy profi fotósorozat elkészítését. A képeken hétköznapi ruhában, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket a leendő királynők. 

Varga Dorina a 20 éves polgárdi lány elképesztő lelkesedéssel várta a fotózást, és habár ez volt számára az első alaklom, amikor egy profi fotós készít róla képeket, rutinosan mozgott a kamera előtt, és nem jött zavarba. Jelenleg egy cukrászdában dolgozik hétvégente, de a tánc az, ami leginkább megédesíti a mindennapjait, hiszen régóta kíséri az életét, és minden szabad pillanatot kihasznál, hogy táncolhasson. A verseny egy új kihívás számára, családja és párja biztatására pedig bele is vágott a kalandba. Ahogy mondja, bármeddig is jut el, ő annak örülni fog, hiszen azzal, hogy jelentkezett és elkészültek róla a képek, már elégedett. Természetesen a pozitív visszajelzésekért, nagyon hálás lesz, hiszen szeretne egy kicsit nagyobb önbizalomra szert tenni.

Ha kedvet kaptál, és te is részt vennél egy életre szóló élményben még nincs késő jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában