A versenyzők felkészülését mentorok segítik

2022.02.06. 07:10

Te is lehetsz királynő!

Negyedik alkalommal indult útjára a Tündérszépek verseny, a Mediaworks Hungary Zrt. szépségversenye. Ha már hosszú ideje fontolgatod a jelentkezést, itt az ideje, hogy belevágj!

Héjj Vivien

A perkátai Mészáros Réka 2020-ban az országos döntőben

Forrás: Szűr Annamária / Kemma.hu

Az országos szépségversenyen olyan 18 és 29 év közötti hölgyek vehetnek részt, akik szeretnének bepillantást nyerni a média vagy a szépségipar világába, valamint szívesen képviselnék megyéjüket a megmérettetés fővárosi fináléjában.

 

Az előzsűrizés már javában zajlik, de még azok sem maradtak le semmiről, akik eddig nem jelentkeztek: a Fe­jér megyei szépségkirálynő-jelöltek nevezésüket március 22-ig adhatják le a tunderszepek.hu oldalon. Jelentkezhetsz saját portfólióval is, de az sem baj, ha még nincsenek műtermi képeid: profi fotóst biztosítunk számodra!

 

A megyei fordulóba 30 lány juthat be. Onnan négy lány – a zsűri döntése nyomán három, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc – jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan 22 királynő­jelölt számára az országos döntőbe vezet az út. A jelentkezőket Szabó Orsi, 2021 Tündérszépe látja el hasznos tanácsokkal. A verseny háziasszony-mentora Kárpáti Re­beka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, mentortársai a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, illetve a 2018-as BLife szépségkirálynő, divatmodell Eszenyi Eszter lesz.

 

Nincs más hátra, itt az idő, hogy jelentkezz! Mutasd meg szépségedet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában