Társadalmi felelősségvállalás

2022.02.19. 07:05

Pályázatok, véradás: Hatodik alkalommal várják a véradókat a Fehérvári Civil Központban

Újabb pályázati lehetőségek nyílnak meg a fehérvári civil szervezetek előtt: a Társadalmi Felelősségvállalási Alap felhívásaira február végétől jelentkezhetnek a szervezetek. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.

Héjj Vivien

Forrás: FMH-Archív (PT)

Fotó:

Infrastrukturális fejlesztésre, eszközbeszerzésre, táboroztatásra, szociális és esélyteremtési, ifjúsági és gyermekprogramokra, valamint időskorúaknak szóló események szervezésére, illetve működési költségekre igényelhetnek támogatást a fehérvári civil szervezetek.

 

Molnár Tamás, a környezetvédelmi és civil ügyek tanácsnoka kiemelte, a hiánytalanul benyújtott pályázatok mindegyike támogatásban részesül. A hónap végétől a város honlapján elérhetők lesznek a kiírás feltételei és a pályázati dokumentációk.

 

A sajtótájékoztatón Berdó-Kovács Erika, a Fejér Megyi Civil Közösségi Szolgáltató Központ irodavezetője a Civil véradásra hívta fel a figyelmet. Hatodik alkalommal várják az önkéntes segítőket a Fehérvári Civil Központban február 23-án. A rendszeres véradásokra azért van szükség, hogy a vérellátás továbbra is zavartalan maradjon.

 

A fehérvárin túl február 21-én Sárbogárdon, 25-én pedig Móron várják a 18–65 év közötti, minimum 50 kilogramm testsúlyú, egészséges véradókat. A helyszíneken irányított véradásra is lehetőség van a beteg adatainak – tajszám, kórházi osztály – pontos megadásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában