Frissen Fejérből

2022.01.16. 16:00

Tündérszépek 2022 - Másodjára Dénes Csenge Katica állt kameránk elé (videó)

Ismét elindult a Tündérszépek verseny, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük. Habár a portfóliófotózások már javában zajlanak, még nem késő jelentkezni!

Héjj Vivien

Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

Negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre március 22-ig várjuk a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. A Tündérszépek versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám akinek még nem volt lehetősége hivatásos fotós kamerája előtt állni, annak sem kell aggódnia, a jelentkezőknek ingyen biztosítjuk egy profi fotósorozat elkészítését. A képeken hétköznapi ruhában, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket a leendő királynők. 

 

A Fejér megyei jelentkezők közül ezúttal a szári Dénes Csenge Katica állt fotósunk kamerája elé. A jelenleg pszichológia szakon tanuló Csenge hosszú gondolkodás után épp karácsony napján adta be nevezését, tudta, a versennyel csak nyerhet. 

 

Ide kattintva nézd meg, hogy milyen hangulatban zajlott Csenge fotózása. 

 

– Érdekes tény rólam, hogy szinte mindenre allergiás vagyok, ezért a napomat két szakaszra lehet bontani: amikor eszem és amikor tervezem az evést – jegyezte meg a 19 éves Csenge, aki elégedetten és boldogan távozott a fotózás helyszínéről. 

Csenge hosszú gondolkodás után jelentkezettForrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

 

Aki most kapott kedvet szépsége megörökítéséhez, bemutatásához, a tunderszepek.hu oldalon jelentkezhet. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában