Frissen Fejérből

2022.01.26. 16:31

Tündérszépek 2022 - Kovács Bianka negyedik indulóként állt a kamera elé

Ismét elindult a Tündérszépek verseny, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük. Habár a portfóliófotózások már javában zajlanak, még nem késő jelentkezni!

Hajdú Marianna

Forrás: Bagotai Zsanett / feol.hu

Negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre március 22-ig várjuk a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek jelentkezését. 

A Tündérszépek versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám akinek még nem volt lehetősége hivatásos fotós kamerája előtt állni, annak sem kell aggódnia, a jelentkezőknek ingyen biztosítjuk egy profi fotósorozat elkészítését. A képeken hétköznapi ruhában, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket a leendő királynők.

A megyei indulók sorában negyedikként érkezett szerkesztőségünkbe Kovács Bianka. Jelenleg Csóron él, korábban egy étteremlánc pénztárosaként dolgozott, nemrégiben egy gél-lakk tanfolyamot végzett el és ezzel is szeretne foglalkozni a jövőben. Bianka már korábban is jelentkezett a Tündérszépek versenyünkre, de mint mondta, sajnos akkor nem volt szerencséje.

-Már régóta érdekelt milyen lehet a színpadi szereplés, a reflektorfény, milyen lehet a központban lenni. Szeretnék az első három helyezett között lenni, hogy megismerjenek, a jövőben modellkedéssel foglalkozni. Ez a verseny jó esély arra, hogy elérjem a céljaimat. Még nem voltam ehhez hasonló fotózáson, így egy kicsit meg vagyok szeppenve - mesélte mosolyogva a kellemes hangulatú fotózás után.

Még nincs késő, március 22-ig várjuk azok jelentkezését, akik szívesen részt vennének a Tündérszépek versenyén. További információkat itt olvashattok: tunderszepek.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában