Frissen Fejérből

2022.01.09. 07:20

Tündérszépek 2022 - Így zajlott az első fotózás! (videó)

Ismét elindult a Tündérszépek, melynek első fordulójában a megye legszebb lányait keressük. Habár a portfólió fotózások megkezdődtek, még nincs késő jelentkezni!

Héjj Vivien

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Immár negyedik alkalommal indult útjára az országos szépségverseny, melyre már jelentkezhetnek a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek. A Tündérszépek versenyre idén is lehet nevezni saját képekkel, ám ez nem feltétel, sőt, a jelentkezőknek teljesen ingyen biztosítunk egy profi fotósorozatot, amelyben hétköznapi ruhákban, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket! 

A megyei jelentkezők közül Makarova Szintia állt elsőként kamera elé. A 23 éves fehérvári lány eredeti foglalkozását tekintve sminkes, jelenleg egy motel recepcióján dolgozik. Mint mondta, régi vágya volt, hogy részt vegyen a versenyen.

 

Az első fotózás kulisszái mögé ide kattintva tudsz betekintést nyerni!

 

– Nem ez az első fotózásom, ettől függetlenül nem tartom magam fotogénnek, szeretem, ha mondják, hova forduljak, hogyan és merre nézzek, szükségem van a bátorításra – mondta Szintia, aki pozitív élményekkel távozott a fotózásról, melynek során minden szükséges instrukciót megkapott. Hozzátette, nagyon örülne, ha a verseny döntőjébe is bekerülne. Aki szintén szívesen kipróbálná magát a kamera előtt, az 2022. március 22-ig jelentkezhet a tunderszepek.hu oldalon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában