Gyermekmosoly

2022.01.10. 10:00

Keressük az ország legédesebb gyermekmosolyát!

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le az idei Gyermekmosoly fotópályázatunk Fejér megyei fordulója. A játéknak viszont nincs vége, hiszen kezdetét veszi a nagy sikerű verseny országos fordulója.

feol.hu

Ismét érdemes mozgósítani a rokonokat, ismerősöket, hiszen január 10-én hétfőn 10 órától lehet szavazni ezen az oldalon https://feol.hu/gyermekmosoly az országos fordulóba bejutott pályázatokra, az édesebbnél édesebb, huncutabbnál huncutabb lurkókra. Amint arról már beszámoltunk, az országos fordulóba minden megyében első helyezést elért kisgyermek automatikusan továbbjutott, mind a 0-3, mind pedig a 4-7 éves kategóriákban. Fejér megyében a 0-3 éves kategóriában a székesfehérvári Nagy Botond Márkra szavazhatunk, míg a 4-7 éves kategóriában a sárszentágotai Horváth Adrienn jutott tovább az országos fordulóba.

 

Szoros versenyre számítunk, minden egyes szavazat fontos és akár döntő lehet az utolsó nagy hajrában.

 

A szavazás egészen 2022. január 24-én 10 óráig tart, január 25-én pedig kiderül, hogy ki lesz az 1-1 kisgyermek, akik mosolyukkal a legtöbb szavazó szívét megdobogtatták. Az ország  legcukibb gyermekmosolya cím mellett a nyertesek gazdagabbak lehetnek egy 300.000 Ft értékű voucherrel az alsópáhoki Kolping Hotelbe, ahol az egész család eltölthet együtt egy mesés hétvégét.  

 

Fontos tudni, hogy egy fotóra, egy Facebook-azonosítóval egyszer lehet szavazni.

 

Szavazni ide kattintva tud! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában