Frissen Fejérből

2021.12.30. 15:45

Miért érdemes még ma jelentkezned a Tündérszépek szépségversenyünkre? Kocsis Fanni elmondja!

Ismét útjára indítottuk nagysikerű, országos szépségversenyünket, a Tündérszépeket, melynek első fordulójában Fejér megye legszebb lányait keressük!

feol.hu

Forrás: FMH-Archív (PT)

A jelentkezés már elindult. Ha fontolgatod, hogy kilépnél a rivaldafénybe, nem érdemes várni, hiszen a Fejér megyei fordulóban csak 30 gyönyörűséges lánynak jut hely, hogy megmérettessék magukat.

A 2021-es szezon egyik versenyzője, a szépséges Kocsis Fanni is jelentkezésre bíztatja a megye lányait. A fehérvári lányt mindig is érdekelte a színpad és a szereplés, így adta magát, hogy él a lehetőséggel, és kipróbálja magát a modellkedés világában is. Beszámolója szerint, remek élményekkel gazdagodott. Bár eleinte rettenetesen izgult, hiszen profi fotózáson azelőtt még nem sikerült részt vennie, ellenben gyorsan fel tudott oldódni a kamerák előtt, s mint visszaemlékezik, a fotós segítőkészsége nagyban hozzájárult a fantasztikus képek elkészültéhez. A fotózás élménye mellett a szavazást is minden nap kíváncsian figyelte, hogy aktuálisan, ki a közönség kedvence. 

Fanni szerint, aki szeretné kipróbálni magát a modellkedés világában, a Tündérszépek egy tökéletes lehetőség erre, arról nem is beszélve, milyen remek ugródeszka. A fotózás egy új és fantasztikus élmény, az utána következő folyamatokról már nem is beszélve. 

Ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen az értékes nyeremények mellett karriered is megalapozhatod a verseny során! Szépségversenyünkön már az első pillanattól fejlődhetsz, hiszen olyan profi szakemberekkel találkozhatsz, akik rengeteg jó tanáccsal tudnak szolgálni, ha a jövődet a modellvilágban képzeled el. 

Több olyan versenyzője is volt már a Tündérszépeknek, akik bár nem győztek, kinyíltak számukra a modellvilág kapui! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában