Szponzorált tartalom

2021.12.21. 12:47

A Philips Steam & Go vasalókat bárhol könnyen és gyorsan tudjuk használni

Ha még mindig hagyományos vasalók alkalmazásával próbáljuk kiegyenesíteni a ruhákat, akkor itt az idő, hogy kipróbáljunk egy gyorsabb és hatékonyabb ruhagőzölőt. Rengeteg a választék a piacon, beleértve a kézi eszközöket leginkább azok számára, akik folyamatosan úton vannak, szerencsére van egy modell, amely minden igényt kielégíthet. Alábbi összefoglalónkban a Philips új márkájáról lesz szó, hogy segítséget nyújtsunk a megfelelő megvételéhez.

Forrás: Pixabay

Hogyan használjuk a vasalókat a gőzöléshez?

 

A gőzölés modern módja, hogy élvezzük a friss és gyűrődésmentes ruhákat. Az ilyen típusú vasalók másodpercek alatt felmelegednek, és könnyen működtethetők, puha anyagokon is, például lepedőkön és függönyökön. A legtöbb berendezés a beállítási lehetőségek széles skáláját kínálja, így az erőt az anyaghoz igazíthatjuk, ezzel elkerülhetők az anyagon a sérülések. A legjobb az egészben, hogy nem kell a vasalódeszkával bajlódni. A kézi modellek hasznosak, ha gyakran utazunk leginkább a munkák miatt.

 

A vasalók új nemzedéke

 

Ha sokat vagyunk mozgásban, és szükség van a gyors vasalásra, abban az esetben a Philips Steam &Go ideális választás, amelyet közel 40 ezer forintért vásárolhatunk meg online. Lenyűgöző, alig 29 másodperc alatt melegszik fel, széles feje pedig szinte minden gyűrődést gyorsan kisimít, minden szövetanyagon. A vasaló kis kapacitása ellenére kellemes meglepetés lehet, hogy mennyi ideig bírja vízzel, mielőtt újra töltjük. A tartozékokat tekintve nincs sok, viszont a védőkesztyű nagyon hasznos.

A készülék SmartFlow fűtött lappal van felszerelve, hogy a lehető legegyszerűbben adjuk vissza a ruhákba az „életet”. Elmondhatjuk, hogy szinte bármilyen irányba fordítható – függőlegesen vagy vízszintesen, ami rendkívül kényelmes a nehezen vasalható területeken. A folyamatos gőzölésnek köszönhetően jobb és gyorsabb eredményeket kínál.

A Steam & Go nyomása percenként 24 g, kapacitása 70 ml, a kábel hossza pedig 2,5 méter. Még egy kefetartozék is található, így még a keményebb, vastagabb anyagok szintén gőzölhetők. A kefe megnyitja a ruhaszövet rostjait, és a gőz hatékony bejutását segíti elő. Különösképp a vastagabb ruhák, például kabátok esetén hasznos. Mindezek mellett segítséget nyújthat a szennyeződések és a kiömlött anyagok eltüntetésében.

 

Ha gőzölős vasalókat használunk az akasztón lógó ruházatokra, akkor már nincs szükségünk vasalódeszkára, ennek megfelelően a gyűrődéseket eltávolíthatjuk egyszerűen és problémamentesen.

 

Kompakt megjelenés a komfortos működés, tárolás és utazás érdekében

 

Egyszerűen csak megnyomjuk az exponáló gombot, és gyönyörködünk abban, hogy a gyűrődések eltűnnek a ruhákról. A készülék víztartálya a csapnál leválasztható, így könnyen és gyorsan feltölthető vízzel. 

 

A gyártó saját kutatása alapján megállapította, hogy a folyamatos gőz a kellemetlen szagokat eltávolítja, illetve a baktériumok közel 99,9 százalékát pusztítja el. 

 

A mosással és a takarítással ritkán spórolunk annyi időt és pénzt, mint a vasalók alkalmazásával, amik után a ruhák hosszabb ideig frissek és tartósak maradnak.

 

Melyik terméket válasszam?

 

Elmondhatjuk, hogy a vezeték nélküli vasalók hasznosak és előnyösek lehetnek, igaz nem olyan masszívak, mint a vezetékes típusaik. A hazai online webshopokban szinte mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelő háztartási eszközt. Az automatikus kikapcsolási opcióra, viszont oda kell figyelnünk, főleg a biztonságunk érdekében. Továbbá vegyük még számításba azt, hogy az adott helyiségben milyen szellőztetésre van mód, illetve a munkavégzés közben mennyire szükséges a vezeték hossza. A lényeg, hogy olyan vasalók közül válasszunk, amely hosszabb távon kellő segítséget nyújt számunkra, ha pedig nagyon kevés ruhaneműt szoktunk tisztítani, abban az esetben a hagyományos készülék bőven elegendő. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában