Fotópályázat

2021.11.25. 10:00

Elindult a szavazás: várják a voksokat a legédesebb gyermekmosolyok

Óriási érdeklődés mellett indult el idei Gyermekmosoly fotópályázatunk, amely most a szavazási szakaszba ért.

feol.hu

Most érdemes mozgósítani a rokonokat, ismerősöket, hiszen november 25-én 10 órától december 9-én 10 óráig lehet szavazni (www.feol.hu/gyermekmosoly) az édesebbnél édesebb, huncutabbnál huncutabb lurkókra.

 

Fejér megyében nem kevesebb, mint 585 gyerkőcöt neveztek be a büszke szülők fotópályázatunkra, a tét pedig nem kicsi! A két kategória (0-3 és 4-7 évesek) három-három első helyezettje ugyanis értékes Regió Játék ajándékutalványokat nyer. Ez azonban még nem minden! A két korcsoport első helyezettjei ugyanis az országos fordulóban versenybe szállhatnak a 300 ezer forint értékű voucherért az alsópáhoki Bobó Fun Parkba. Érdemes tehát úgy gyűjteni a szavazatokat, hogy szemük fénye a dobogó legfelső fokáról az országos döntőbe is bekerüljön Fejér megyéből!

 

Fontos tudni, hogy egy fotóra, egy Facebook-azonosítóval egyszer lehet szavazni. A gyerekek képei a fotók mellett található gombokra kattintva (Facebook, Twitter) megoszthatóak, és lájkolni is lehet őket, fontos azonban tudni, hogy ezek nem számítanak szavazatnak. Azt csak a szavazógomb megnyomásával lehet. Szavazásra buzdítani szabályos, tilos azonban tisztességtelen módszerekkel, például ellenszolgáltatást kínálva, szavazatgeneráló robotokkal, hamis profilokkal, lájkgyűjtő csoportok használatával befolyásolni a végeredményt. 

Szavazni ide kattintva tud!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában