Fehérvár

2021.08.08. 09:00

Az előírt szabályokkal, de zavartalanul zajlik a rendelés a Család- és Nővédelmi Központban

A járványvédelmi szabályok megtartásával, de továbbra is folyamatosan zajlik a rendelés a Család- és Nővédelmi Központban.

Baráth Eszter

A székesfehérvári Család- és Nővédelmi Központ felhívja a páciensek figyelmét, hogy a rendeléseik, valamint a tervezett egészségügyi ellátások igénybevétele kizárólag előzetes telefonos egyeztetést követően lehetséges. A bejelentkezésre a központ telefonszámán keresztül van mód munkanapokon 7.00 és 14.00 óra között. Az időpontokra való érkezéskor figyeljenek oda, hogy az arcmaszkokat semmiképpen se felejtsék otthon, hiszen a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet alapján az egészségügyi intézményekben és betegellátókban továbbra is kötelező az orr és a száj eltakarása.

Azok, akik folyamatos táppénzen vannak, telefonon történő megbeszélést követően vehetik át papírjaikat a központ bejáratánál. Szintén telefonon van lehetőség rendszeresen szedett gyógyszerek receptjeinek felíratására is a „felhőbe” vagy az EESZT rendszerbe. Zavartalanul működnek a hasi ultrahangvizsgálatok is, ezekre 11.00 és 13.00 óra között lehet bejelentkezni.

A Család- és Nővédelmi Központ tájékoztatása szerint ezek az intézkedések visszavonásig maradnak érvényben. Addig is kérik a páciensek türelmét és megértését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában