I. rész

2021.07.03. 09:00

Esküvői fotózás? Itt vannak a legtutibb helyek a megyeszékhelyen, amivel tuti nem lőhet mellé

Minden párkapcsolatnak megvannak a mérföldkövei. Alapesetben a két szerelmes összeköltözik, megházasodik, családot alapít. Ez természetesen nem íratlan szabály, ennek ellenére a mai napig élénken jelen van a társadalomban.

feol.hu

Fotó: feol.hu

Kevés dolog lehet szebb annál, mint amikor az eljegyzést házasság követi, amikor két szerelmes úgy dönt, összeköti életét. Az esküvő megszervezése rengeteg érzelmet szabadít fel, de a jó szervezőkészség minden felmerülő problémára gyógyír lehet. Szeretnénk levenni egy kis terhet a párok válláról, és megmutatni nekik pár egyszerű, de annál nagyszerűbb helyszínt Székesfehérvár belvárosában, ahol elkészülhetnek róluk a tökéletes esküvői képek.

Háttérben a történelem

Kezdésnek a mindenki által jól ismert és szeretett találkahelyet, a Török udvart ajánlanánk a gerlepárok figyelmébe. Az említett helyszínen egy 16. századi török fürdő nyomaira bukkanhatunk. Mi lehetne romantikusabb, mint a belváros szívében dobogó történelem?

Fotó: feol.hu

Igazi kuriózum

Nem messze az előző helyszíntől, szintén „aranybánya„ vár ránk. A keskeny, macskaköves utcák kétség kívül magukkal ragadják az embert, akár modern, akár egyszerű stílus mellett döntünk a mennyasszonyi ruhát illetően. Előbbi esetében kellően kitűnhetünk, utóbbi alkalmával pedig igazán elbűvölővé válhatnak a képsorok. Ha pedig arra járunk, mindenképp éljünk a Székesfehérvári Szent István-székesegyház előtti apró, idilli környezet adta lehetőségekkel.

Fotó: feol.hu

Örökzöld

A szerelem elmaradhatatlan kelléke a pavilon. Szerencsére nem kell messze mennünk a tökéletesért, minden napszakban, az év 365 napján rendelkezésünkre áll a Zichy ligetben felállított, műemléki védelem alatt álló, öntöttvas zenecsarnok. Eleganciájához nem fér kétség, mesébe illő helyszín.

Fotó: feol.hu

Vissza a múltba

A belvárostól alig pár perc sétára egy egész utcányi skanzenvilág tárul elénk, ahol évről-évre rengeteg progamban is részt vehetünk. Legutóbb például az országos hírnévnek örvendő, Tűzzel-vassal Fesztivált rendezték meg itt, tizenhetedik alkalommal!

Fotó: feol.hu

Híd, a tavon át

Végül, de nem utolsó sorban kedvezni szeretnénk a tavak szerelmeseinek is. Azoknak, akik nem tudnak ellenállni a víz csábításának, rengeteg lehetősége akad városszerte. Palotavárosi tavak, Bánya-tó és Csónakázó-tó, csakhogy párat említsünk. Jelen esetben az utóbbit szeretnénk ajánlani. A kis sziget és a hozzá vezető híd rengeteg kreatív beállítást biztosíthat, valamint a tóparton hűs árnyékot nyújtó fűzfák lombjai alatt is könnyedén lehet romantikus hangulatot teremteni.

Fotó: feol.hu

Reméljük segítségére tudtunk lenni az esküvői fotózásukat tervező pároknak. Sok boldogságot kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában