Frissen Fejérből

2021.06.20. 08:00

Várandósok relaxációja – Kismamákat várnak Fehérváron

Új, hat alkalmas programot hirdet a várandósoknak az Egészségfejlesztési Iroda.

Borsányi Bea

Az anya babára való ráhangolódását is segítik Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Június 24-től hat alkalommal, csütörtökönként 16 és 17 óra között várják azokat a várandós kismamákat, akik szívesen részt vennének kifejezetten a részükre szóló relaxációs foglalkozásokon. A foglalkozások önállóan is megállják a helyüket, de a hatékony tanulás és az eredményesség érdekében érdemes mindegyiken részt venni.

Az anya babára való ráhangolódását is segítik Fotó: Shutterstock

A programot azoknak ajánlják, akik szeretnének olyan irányított relaxáláson részt venni, ahol megtapasztalhatják, hogy milyen ellazult állapotba kerülni, ráhangolódni a babára, „kommunikálni” vele, közelebbi kapcsolatba kerülni anyának és babának. A kismamák azt is megtanulják, hogyan tudnak a testükre és a testükben zajló változásokra figyelni, testüket és izmaikat ellazítani, illetve az esetleges félelmeket és szorongásokat elengedni.

A foglalkozásokat Kaufmann Anikó pszichológus vezeti. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz, valamint – az érvényben lévő szabályozásnak megfelelően – védettségi igazolványhoz kötött. Jelentkezni a 70/458-6068-as telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában