Frissen Fejérből

2021.06.04. 13:13

Különleges buszmegállók színesítik Lovasberényt (videó)

Országos hírnevet hozott a településnek a Tündérlak névre keresztelt buszmegálló. Az alkotók itt azonban nem álltak meg!

Elekes Gergő

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Nemrégiben portálunkon is hírt adtunk arról, hogy négy lovasberényi lakos, Bokor Tímea, Böhm Erika, Kardos-Kovács Mónika és Fülöp-Weigler Bettina Anna gondolt egyet, és igazi tündérkertté varázsolta a település egyik buszmegállóját. Tündérlak híre azóta elterjedt szerte az országban, és nincs ember, aki ne mosolyogná meg a kedves kis alkotást, amint elhalad mellette. Ezt volt szerencsénk kisfilmünk készítésekor nekünk is megtapasztalni, buszsofőrök, buszra várakozók, autósok mind-mind csillogó szemmel csodálták az alkotást.

Talán nem is annyira meglepő, hogy a négy hölgy itt nem is állt meg, csütörtökre ugyanis elkészült Tündérlak kistestvére, a hasonló jegyeket felmutató, ám mégis merőben különböző Babaszoba.

Amint az a videóból is kiderült, a kreatív kvartett tovább folytatja a munkát, hamarosan 3 újabb buszmegálló fog új köntösben pompázni a lovasberényiek és az idelátogatók nagy örömére.

Kapcsolódó cikk:

https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/meghitt-es-hangulatos-buszmegallo-lovasberenyben-4984312/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában