szponzorált tartalom

2021.05.25. 19:06

A műlencse műtét menete lépésről lépésre

Egész biztos sokan egyetértenek azzal a kijelentéssel, mely szerint a látásunk az egyik legnagyobb kincsünk. Különösen azok érzik át ezt, akiknek már volt valamilyen probléma a szemükkel. Szemüvegesnek lenni nem könnyű, hiszen jó néhány olyan tevékenység van, amikor vagy nem kényelmes a hordása, vagy nem is lehet viselni. Arról nem is beszélve, hogy mostanában a kötelező maszk viselése közben bekövetkező bepárásodás miatt a szemüveges emberek hátrányban vannak. A lézeres szemműtét megoldást jelenthet sok szemüveg hordó ember számára, ám a túl magas dioptriák esetében már alkalmatlanok a páciensek az ilyen szemműtétre. Nem kell azonban megijedni, hiszen létezik megoldás ilyen esetekben is, és akár végleg elbúcsúzhatunk a pápaszemünktől!

A műlencse beültetése egy kimondottan modern és biztonságos beavatkozás, ami után ismét élesen láthatja majd mindenki maga körül a világot! A műlencse műtét előtt mindig szükség van egy alapos szemészeti vizsgálatra. Ahogy a fenti linken is majd olvashatja, a szakember sok egyéb szempontot is figyelembe vesz az orvosi szempontok mellett, úgymint életmód, hobbi, vagy épp a munka. Az alkalmassági vizsgálat után már meg tudják majd mondani, hogy melyik műlencse lenne a legjobb választás az adott páciensnek. Ha hiszi, ha nem, ez a beavatkozás mindössze 10 percet vesz igénybe, és ami sokaknak nagyon fontos információ lehet, teljesen fájdalommentes! Rövid idő szükséges csak a végleges eredmény kialakulásához, körülbelül 30 nap.

A beültetésre kerülő tökéletes műlencsét a világ egyik legpontosabb optikai lencsetervező eszközével végzik ebben a látásjavító központban. Abban ez esteben, ha érdekli ez a lehetőség, és szeretné tudni, mi a műlencse műtét pontos menete lépésről lépésre, esetleg szeretné tudni, milyen elérhető műlencsék vannak, a Drnagymihaly.hu oldalon mindent megtudhat majd! Az első alapos szemészeti vizsgálat része a személyre szabott lencse megtervezése. A beavatkozás előtt szüksége lesz még néhány belgyógyászati vizsgálatra is (vérvétel, EKG). A következő alkalom, amikor találkozni fog a szakemberekkel az a műtét napja lesz, majd kontrollvizsgálatokra lehet még számítani a beavatkozást követő napon, két hónap után, végül pedig már csak évenként ajánlják a szemészeti szakvizsgálatot.

Érdemes komolyan elgondolkodni ezen a műtéten, hiszen a szürkehályogra, és a nagyfokú látáscsökkenésre is megoldást kínálhat a műlencse. Higgye el, hatalmas élmény lesz újra élesen látni akár távolra is úgy, hogy nem kell többé szemüveget hordania! Abban az esteben, ha komolyan érdekli ez a lehetőség, keresse bizalommal a weboldalon található elérhetőségek bármelyikén őket. Sőt, akár már online is kérhet időpontot, amihez mindössze néhány adat megadása szükséges, és a vizsgálat időpontjával kapcsolatban hamarosan keresni fogják Önt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában