Oktatás

2021.04.24. 15:30

Jót tesz a gyerekeknek az iskolák, óvodák újranyitása a Fejér megyei szülők szerint (videó)

Április 19-től országszerte kinyitottak az óvodák, és az iskolák az alsótagozatos gyermekek számára, ismét fizikai formában zajlik az oktatásuk. De vajon mit gondolnak erről a maguk a gyerekek? És a szüleik? Mutatjuk!

Elekes Gergő

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Pál család

A Pál család Zichyújfaluban él, 3 gyermeket nevelnek a szülők. Olivér és Rebeka felső tagozatosok, így őket a hétfő óta érvényben lévő szabályozás sem érinti, számukra a digitális oktatás keretén belül telnek továbbra is a tanórák. A család legkisebb lánya, a második osztályos Boróka számára azonban egy új időszak kezdődött hétfőn.

Kása család

Az agárdi exatlonista, Kása András, mint arról már portálunkon többször is beszámoltunk, egy igazi nagycsalád fenntartója, hiszen hat gyermeke van. Közülük a legfiatalabb Bandesz, aki hétfőtől ismét látogathatja óvodáját, találkozhat a barátaival és kedvenc óvónénijeivel is.

De hogy éli meg ő a mindennapokat? Mit gondol a nyitásról édesanyja, Ódor Brigitta?

Kapcsolódó cikk:

[embed]https://www.feol.hu/kozelet/helyi-kozelet/reszleges-iskolanyitas-fejer-megye-comenius-maruzsa-zoltan-4852033/[/embed]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában