Frissen Fejérből

2021.03.28. 09:00

Mi vár ránk a pandémia után? Ezt látja a fehérvári jósnő

Egy éve élünk a koronavírus-járvány árnyékában, november 11-e óta pedig igen szigorú szabályok között telnek a mindennapok. Az oltási program elkezdődött és igen jó ütemben halad, így már talán nem kell olyan sokat várni, hogy egy kicsit fellélegezhessünk és visszatérjen az élet a normális kerékvágásba úgy, hogy mindenki biztonságba érezze magát.

feol.hu

A nyarunk már szabad lehet

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

De vajon mikor tér vissza az igazi élet? Természetesen a pontos időpontot senki nem tudja még, és minden attól függ, hogy halad az oltási program és hogyan alakulnak az adatok. Ennek függvényében a kormány meg fogja tenni a megfelelő lépéseket és elérkezünk a szigorítások feloldásának időpontjához.

Addig is kíváncsiak voltunk, vajon mit lát egy jósnő, milyen lesz a 2021-es nyár? Felkerestünk egy székesfehérvári jövendőmondót, aki most beavat minket, hogy mit üzennek neki a kártyái és mi vár ránk az elkövetkezendő hónapokban.

- A kártyák azt mutatják, hogy miután lecsendesedik az egész vírus helyzet, akkor mindenkinek el kell dönteni, hogy merre menjen, milyen irányba szeretné az életét folytatni. Ugyanúgy mint korábban, már nem lehet. Mindenképpen új lehetőségek lesznek, amitől fel is lelkesülünk az elmúlt időszak bezártságát követően. Azt látni, hogy az új helyzet ami jön, nem mindenkinek lesz könnyű, hiszen fájdalmas időszakon mentünk át az elmúlt egy évben, és ezt sokunknál bizonytalanságot, kilátástalanságot eredményezett.

- Azt gondolom, hogy a jelenlegi korlátozások, kijárási tilalom, boltok, éttermek, szállodák nyitása május második felére várható. Az utazási korlátozás nyárra fog feloldódni, bár lehet, hogy ott azért feltételekhez lesz majd kötve az utazás bizonyos országoknál. Mindenkiben ott van a bizonytalanság, elzárkózottság, hiába szeretne újra nyitni a nagyvilág felé, azért rányomta a terhet az elmúlt egy év mindenki életére. Amikor kinyílik majd ismét a világ, felszabadulunk, teljes változáson megyünk keresztül, ami viszont továbbra is fontos lesz, hogy egymást továbbra is segítsük.

A nyarunk már szabad lehet
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A jósnő szerette volna egy kicsit személyesebbé varázsolni a jövendőmondást, így egy-egy mondattal jellemezte a pandémia utáni nyarat a csillagjegyek számára.

A Kosok, teljesen felszabadulnak, érzelmileg kivirulnak és érzik a pozitív változást az életük minden területén.

A Bika, a dolgait illetően csak magára számíthat, ami persze nem midig könnyű, de próbáljon megérzéseire hallgatni valamint türelmes lenni és akkor sikerül a terveit megvalósítani.

Az Ikreknek lesznek olyan dolgai, amit le kell zárni, illetve el kell engedni. Ez anyagiakkal, munkával kapcsolatos döntés, amit meg kell hoznia a nyáron.

A Rákok úgy érzik, hogy kicsit meg vannak rekesztve a külső körülmények miatt, de azt tanácsolom nekik, hogy gondolják át az életük minden területén a dolgaikat, hogy mit tehetnek ellene.

Az Oroszlánoknál a kapcsolat lesz előtérben, ami elmélyülni látszik, viszont azért nézzenek egy kicsit utána, hogy nincs-e benne, valami titok, vagy hamisság a párjuk részéről.

A Szüzek a munkájukkal kapcsolatban legyenek kitartóak, bár némelyiküknél a munkahelyen elbocsátások várhatók, amitől viszont felszabadultnak érzi magát.

A Mérlegek életében egy nagy változás látható, amitől felszabadultabbak magabiztosabbak lesznek, bár ez mindig azzal jár, hogy valamit az életünkből elengedjünk, lezárjunk.

Neked mit mond a horoszkópod?
Fotó: Shutterstock

A Skorpióknak azt tanácsolom, hogy maradjanak az egyenes úton, és gondolják át a döntéseiket, még ha fájdalmasak is az előrejutásukhoz.

A Nyilasok próbálják magukat a hamis emberektől elzárni illetve visszavonulni, és a saját lelki, érzelmi fejlődésük által az életükbe egy új irányt megteremteni.

A Bakok egy olyan szituációba kerülnek érzelmileg, amikor csak az a lehetőségük lesz, hogy lezárják az életük egy szakaszát, és ezáltal egy új útra térjenek.

A Vízöntők életében egy szakasz szintén véget ér, de ez egyben egy új kezdetet is jelent amiben sikeresek lesznek, viszont vigyázzanak, hogy kik veszik őket körül és mennyire bíznak meg bennük.

A Halak életében a nyáron lesznek kisebb fajta vereségek az érzelmi területen, de ha a megérzéseire hallgat, akkor ez átfordul pozitív irányba, csak higgyen önmagába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában