Mosolyt csaltak az arcokra

2021.02.22. 14:26

Születésnap a pázmándi önkéntes tűzoltókkal

Boldogság, öröm, szórakozás, vidámság. Ezt a négyet vitték a pázmándi önkéntes tűzoltók Kápolnásnyékre, Filippóhoz, amikor negyedik születésnapján meglepték a Steyr tűzoltó fecskendőjükkel.

E. Várkonyi Péter

A kisfiú tágranyílt szemekkel csodálkozott a számára is hatalmas váratlan meglepetésre. A boldogság csak fokozódott, amikor egy játék tűzoltóautó is előkerült a valódi nagyból, ajándékképpen. Volt persze léggömb, torta, sütemény, finom ebéd, de valószínű, hogy a sok délutáni élmény közül, talán ez az igazi tűzoltóutó volt az egyik legnagyobb meglepetés. Természetesen nem maradt el a „jutalomút”, amikor Filippo szüleivel és három kis unokatestvérével tettek egy kört a házuknál. Kék lámpa, egy kis szirénaszó még jobban boldogította a kicsinyeket. Elképzelhető, hogy a pázmándi önkéntes tűzoltók az idő elmúltával viszontláthatják a születésnapost, amikor jelentkezik az egyesületbe igazi tűzoltónak szolgálatra, mert most azt is elárulta, négyévesen, hogy ő bizony tűzoltó szeretne lenni

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában