tini kategóriában

2020.11.18. 16:34

Dunaújvárosi lány is van a Miss Hungary 2020 döntőjében

Idén a Gödöllői Királyi Kastély ad otthont a jubileumi 30. Miss Hungary 2020 szépségverseny döntőjének. A tini kategória döntőjében egy dunaújvároi szépség, Horváth Lilla szerepel, aki a Móricz Zsigmond Általános Iskola 8. osztályos tanulója.

duol.hu

– Dunaújvárosban élek a szüleimmel és a nővéremmel. Kéttannyelvű iskolában szeretnék tovább tanulni, mivel úgy gondolom, hogy a mai világban a nyelvismeret nagyon fontos. Szeretem az állatokat, a szenvedélyem a lovaglás. 3 lovam van, akik nem csak a lovaim, hanem a legjobb barátaim is egyben. Azt hiszem, akkor vagyok leginkább önmagam, amikor minden gondolatot eleresztve ülhetek a lovaim hátán, egy szép nyári délután. A testvérem szerint én vagyok az a lány, aki elcsaklizza a legjobb ruháit, anyukám szerint elsőrangúan tudok alkudozni porszívózásról, de a csokis-meggyes piskótámmal mindenkit leveszek a lábáról. Apukámnál főként komoly sikert aratok. Örömmel indultam a Miss Tini Hungary választáson, mert nyitott vagyok az új kihívásokra - nyilatkozta Horvéth Lilla.

A rendezvény az eredeti tervek szerint 2020. december 12-én lesz megtartva, ha a pandémiás helyzet ezt lehetővé teszi.

A rendezvényen meghatározó lesz az évfordulót jelző 30-as szám: Hazánk legrégebbi szépségversenyén 30 hölgy mutatkozik be – tini és felnőtt kategóriában – és nagy létszámú, szakemberekből és támogatókból álló zsűri dönt arról, kinek a fejére kerüljön a két királynői korona, kik képviselhetik hazánkat a Miss Hungary szépségkirálynőjeként a nemzetközi porondon.

 

A rangos megmérettetésen a korábbi hagyományos elemek mellett idén jelentős arculatváltás is történik, visszafogott, elegáns rendezvényt kíván megvalósítani a rendezvény szervező csapata. A verseny nagy hangsúlyt helyez a női szépség, a nőiesség bemutatására, de mindezt a nemzeti értékekkel ötvözve, hogy illeszkedjék a helyszínhez, a Gödöllői Királyi Kastélyhoz. Mindez egyfajta időutazáson keresztül jelenik meg, kiemelve az életmód, az egészség és a természetvédelmének a fontosságát. Ezen fő gondolatok mentén szeretnének olyan üzeneteket eljuttatni a nőkhöz, amiket a mindennapokban egyaránt hasznosítani tudnak a fiatalabb és az idősebb generáció képviselői is. A verseny során Erzsébet királyné világa összekapcsolódik a modern digitális világgal, mely most egyre nagyobb szerepet kap a jelenlegi helyzetben.

A teljes cikket és egy videót a duol.hu cikkében olvashatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában