gyermekmosoly

2020.10.26. 12:00

Keressük Fejér megye legcukibb gyermekeit

A verseny online kezdődik, majd a 30 legnépszerűbb gyermek fotójával a megyei napilapban folytatódik az értékes nyereményekért.

feol.hu

Idén ősszel ismét útjára indítjuk fotópályázatunkat, melyen a megye legédesebb pofijú gyermekeit keressük. Ha úgy gondolja, sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát vagy éppen grimaszát, ne habozzon, IDE kattintva nevezzen versenyünkre!

Nevezni október 26. déltől november 12. délig lehet, két kategóriában (0-3 éves és 4-7 éves korosztály). A képekre szavazni ugyanebben az időszakban, a nevezést követően azonnal lehet, így érdemes mielőbb feltöltenie gyermeke fotóját.

Az online forduló mindkét kategóriájában (a 0-3 évesek és a 4-7 évesek között is) az alábbi nyeremények illetik a legtöbb szavazatot szerzett gyermekeket:

1. díj: 15 000 Ft értékű Libri könyvcsomag

2. díj: 11 000 Ft értékű Libri könyvcsomag

3. díj: 8 000 Ft értékű Libri könyvcsomag

Az online fordulóban legtöbb szavazatot kapott 30 fotó automatikusan bekerül a Fejér Megyei Hírlapba, ahol november 16-tól újabb versenyben vesz részt további LIBRI nyereményekért.

Nevezés és további részletek ITT.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában