Randitippek

2020.09.26. 07:30

Mutatjuk Fehérvár legjobb randihelyeit a belváros közelében!

Egy nyugodt és romantikus délutánra vagy estére vágytok? Függetlenül attól, hogy az első vagy már a sokadik randiról van szó, akad néhány olyan helyszín a belváros szívéhez közel, ahol a siker és a teljes kikapcsolódás garantált.

feol.hu

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Az ősz már önmagban is egy nagyon romantikus időszak, amikor a lehulló tarka falevelek gyönyörű látványt nyújtanak. Bár a legtöbben szeretnek ilyenkor bekuckózni a lakásba és forró teát kortyolgatni, amint hidegebbre fordul az idő, de kitűnő időszak ez a nagy találkozásokra, hosszú romantikus sétákra is. Mi most egy egy csokorba szedtük, azokat a helyeket, amelyek a legalkalmasabbak arra, ha első randiról van szó, vagy akár csak romantikázni szeretnénk egy kicsit a kedvesünkkel.

Csónakázó-tó

Egy kicsit távolabb esik a belváros zajától, ám mégis nagyon könnyen megközelíthető. A tó körbesétálása már önmagában romantikus, és szinte lépésenként található egy pad, ahonnan akár ülve csodálhatjátok a naplementét. A látvány lenyűgöző, a nyugalom pedig garantált.

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Zichy-liget

Egy hely, amit az egyszerűsége tesz igazán lenyűgözővé. Na meg persze a zöld környezet és, hogy a belváros mellett található, így nem okoz fejtörést a megközelítése sem.

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Jávor Ottó tér

A nemrégiben elkészült belvárosi tér is tökéletes helyszín, bár nem a legcsendesebb. Nem mellesleg egy hangulatos szökőkút is található itt, valamint a Székesfehérvár felirat is, ahol kiváló képeket tudtok készíteni.

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Pelikán Udvar

Az egész helyszín csodálatos és megvan a maga varázsa. Az eldugott kis zugok, a virágok, az Órajáték és a rengeteg pad, mondhatni tökéletes!

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

A legjobb tipp, ha el akartok bújni a világ elől!

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Török udvar

Nem nagy terület, de itt is érdemes átsétálni egy-egy randi során hiszen nem csak az utat rövidíthetitek le a belváros felé, hanem igazán hangulatos környezetben tölthettek el néhány percet.

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Palotavárosi Központi Park

Van egy kis park, körülbelül 10 perc sétára a belvárostól, melynek létezéséről nem biztos, hogy tudnak. Vagyis inkább arról, hogy van egy kis eldugott szökőkút itt (ami este többféle színben pompázik) körülvéve padokkal.

Fotó: Bagotai Zsanett / feol.hu

Ha pedig egy kicsit távolabb merészkednétek a városközponttól, bátor szívvel ajánljuk a Bory-várat, az Aranybulla-emlékművet, vagy a Millenniumi emlékművet ismertebb nevén a Háromágút, ahonnan csodálatos kilátás tárul elénk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában