szponzorált tartalom

2020.06.21. 16:02

Esküvő a Kristály völgyben a Bakony, Balaton és a Somló hegy ölelésében!

Modern ékszerdoboz egy karnyújtásnyira a nyüzsgő Balatontól.

A Bakony lábánál található Hotel Kristály Konferencia&Wellness**** -ben pontosan olyan lesz a nagy napotok, mint amilyennek megálmodtátok kislányként.

A szálloda letisztult eleganciájának köszönhetően csak a képzelőerő szab határt a dekorációnak. Természetes fénnyel, hatalmas ablakokkal, közvetlen teraszkapcsolattal rendelkező esküvőhelyszínünk 80-100 fő befogadására alkalmas. A terem beépített led technikájának köszönhetően akár a „rózsaszín felhő” is megvalósítható.

A hotel tágas, kényelmes minden luxussal felszerelt szobáiban készülődhettek a nagy napra. A szálloda wellness részlege tökéletes helyszín kipihenni az esküvő fáradalmait és akár a nászutat is megkezdhetitek a pazar jakuzzival felszerelt lakosztályban.

Szeretnél egy exkluzív szállodát az esküvődre? Tőlünk megkaphatod!

A legény és lánybúcsútól egészen a nászéjszakáig nálunk mindent egy helyen megszervezhetsz. Szállodánk Carbon Bárja a négy sávos bowling pályáival, exkluzív biliárd szalonjával igazi kuriózum lehet a házasulandóknak.

A mesébe illő desszertek és torták a Kristály Cukrászda saját műhelyében készülnek, ahogy az ifjú pár megálmodta. Cukrászmesterünk kezeinek még képzelete sem szab határt. Legyen szó tetovált menyasszonyi tortáról vagy a klasszikus habos babos csodáról Andrea bármit megvalósít.

Kérjétek személyre szabott esküvői ajánlatunkat, és profi személyzetünknek hála nyugodtan, önfeledten élvezhetitek életetek nagy napját!

 

Kristály Hotel

Cím: 8400. Ajka, Korányi Frigyes u. 20.

Telefonszám: +36 30 607 1661

E-mail cím: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában