Gratulálunk!

2020.02.14. 07:00

Megvannak az Év Párja 2019 nyertesei!

Közel 15630 szavazat érkezett a feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap által szervezett Év Párja versenyen induló friss házasokra.

Év párja Játékunk sikere is mutatja, hogy nagy érdeklődés mellett mutatták meg boldogságukat országnak-világnak a szerelmesek. A megye számos pontjáról kaptunk esküvői fotókat, klasszikusokat és extrémebbeket is egyaránt.

A győztesek

A február 13-án délben lezárt szavazáson a legtöbb, 2003 darab voksot szerezve a kétszemélyes, kétéjszakás, félpanziós utó-nászutat a badacsonytomaji Bonvino Wine & Spa szállodában az abai Bernadett és Sándor nyerte meg. Bízunk benne, hogy a festői környezetben nyerteseinknek valóban egy igazi második nászútban lehet részük.

Bernadett és Sándor

A második helyen, 1366 szavazattal Anita és Dani végzett Székesfehérvárról, így övék lett a 20.000 Ft értékű vacsorautalvány.

Anita és Dani

A harmadik helyen a kincsesbányai Barbi és Győzi végzett 1176 szavazattal. Az ő nyereményük egy 15.000 Ft értékű vacsorautalvány.

Barbi és Győzi

Gratulálunk nyerteseinknek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában