Jótékonyság

2020.01.06. 14:30

#nemluxustaska2020: Fehérváron is leadhatod adományod!

2020 január 2-a és 31-e között újra elindul a Civil díjas Nemluxustáska adománygűjtő kampány, fehérvári átvevőponttal!

Fotó: Pixabay.com

A megmozdulás célja, hogy rászoruló hölgyeknek egy táskába össz­egyűjtsünk alapvető női higiéniás és feh­érnemű csomagot, ezt eljuttassuk egy átvevőpontra, ahonnan aztán a kampány után a táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével országszerte a nehéz körülmények között levő nőknek viszik el.

Olyan személyek kapják ezeket a táskákat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, esetleg hajléktalanná váltak, de ebben a nehéz helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket. Ebben lehetnek óriási segítségre azok a táskák, melyet Önök adományoznak, hiszen ami számunkra természetes, nekik sokszor elérhetetlen!

És hogy hova is várják Fehérváron a táskákat? Nyitvatartási időben a Cserta Optika (8000 Székesfehérvár Távirda u. 25.) tárt karokkal vár minden adományozni szándékozót.

Ha pedig tudni szeretnéd, mit érdemes a táskákba pakolni, a nemluxustaska.hu weboldalon rengeteg információt találhatsz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában