Tündérszépek 2020

2019.09.30. 14:00

Szavazz a kedvenc Tündérszépedre! Íme az első hét lányai

Immár egy hete gyönyörű Fejér megyei hölgyekben gyönyörködhetünk a feol.hu és a Fejér Megyei Hírlap felületein. Cikkünkben összefoglaljuk, hogy kik az első hét versenyzői.

Feol.hu

Pontosan egy hete rajtolt el a tízmillió forint összdíjazású szépségversenyünk, mely során harminc megyei szépség kap esélyt arra, hogy bemutatkozzon. A lehetőség pedig még mindenki előtt ott áll, érdemes is élni vele, hiszen már a Tündérszépek első fordulójának végén értékes nyeremények várják a hölgyeket.

Az a három lány, akit a zsűri, és az az egy, akit a közönség juttat tovább a regionális fordulóban is képviselheti szűkebb hazánkat, míg a legszebbek országos tévéshowban mutathatják meg magukat, és izgulhatnak, melyikük nyeri az egyéves modellszerződést vagy épp a több százezer forintos utazási utalványokat.

Érdemes tehát szavazni a kedvencetekre, hiszen olvasóink kezében a lehetőség, hogy egy lány mindezt átélhesse. Facebook-vagy Google-azonosítóval naponta egyszer adható szívecske a kedvencre.

Mindemellett, ha 16 és 30 között vagy, a megyében élsz, tanulsz, esetleg itt születtél, most még jelentkezhetsz, hogy versenybe szállj és te legyél 2020 Tündérszépe. Saját fotósorozattal is nevezhetsz, de ingyen el is készítjük portfóliódat, amelyet aztán oda is adunk neked.

Most pedig jöjjenek az első hét szépségei! A fotóikra kattintva egyből megnyithatod versenyképeiket is!

A 18 éves, gárdonyi Dettre Anna
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap
A 16 éves, seregélyesi Lantos Nikolett
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap
A 19 éves, vajtai Szeidenléder Izabella Rozália
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap
A 23 éves, székesfehérvári Bari Annamária
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap
A 22 éves, móri Susorányi Vivien
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap
A 18 éves, verebi Galambos Andrea
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap
A 18 éves, kőszárhegyi Pankus Borbála
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában