Add tovább!

2018.01.28. 09:30

Staféta Hegedűs Ágotával

ELŐZŐ számunk vendége Hegedűs Ágotának adta át a stafétát a következő kérdéssel: mit jelent számára a napi munka mellett a hobbijából kifejlődött pilates-oktatói tevékenysége és a lelkes vendégköre?

Bokros Judit

hegedûs ágota

- KILENCEDIK éve foglalkozom pilates-oktatással másodállásban. Azóta is örömmel és hálával tölt el az a tudat, hogy – ha csak egy délutánt nézek – körülbelül harminc ember hajlandó eljönni az óráimra, akár messzebbről is. Idővel szép és automatikus folyamatként alakult ki mindez, én pedig újra és újra motivációt érzek a folytatáshoz.

- VAN, aki kilenc éve a törzsvendégem, más rövid szünet után tér vissza. A rendszeresen járókból jó kis közösség alakult ki, amely mára akár nélkülem is működik. Az órák végén például teázunk. Valahogy személyesebb az egész, talán a kisebb stúdió miatt is. Jó érzéssel tölt el az, ha hallom, hogy javul valakinek az állapota, hogy segítek azzal, amivel foglalkozom.

HEGEDŰS ÁGOTA Varga Gabriellának adja át a stafétát. Kérdése: milyen érzés fehérvári színészként, a főutcán járva az, hogy közben egy Golden Globe-díjas sorozat szinkronhangját adja?

A staféta következő vendége:

Varga Gabriella

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában