Nyomjuk meg az utolsó órákat!

2024.06.20. 11:30

Tündérszépek 2024: Juttassuk a döntőbe Orosz Emília Jázmint!

Még egy utolsó hajrá a szavazás vége előtt! Már csak egy hely kiadó a Tündérszépek országos döntőjében és ma éjfélig minden eldől! Most csak Önökön múlik, hogy régiónk közönségkedvencét, a Fejér vármegyei Orosz Emília Jázmint a fináléba juttassák. Szavazzanak és nyerjenek!

Kecskés Zoltán

Szavazzanak és nyerjenek, segítsék hozzá Orosz Emília Jázmint a fináléba jutáshoz.

Fotó: Rekettyei Beatrix

Minden voks, értékelés „aranyat" érhet. Jelenleg a váli szépség a második helyet foglalja el a hétfős tabellán, így egy nagy hajrával sikerülhet a fordítás! Erre buzdít maga Orosz Emília Jázmin is, aki nem győzi hangsúlyozni, hogy számára mit is jelentene a finálé:  

Bájos mosolyával varázsolna a Tündérszépek döntőjében.
Fotó: Rekettyei Beatrix

– Egy álommal érne fel a Tündérszépek országos döntője! Jelenleg egy gyárban robotolok, de a szépségverseny akár lehetőséget adhatna, hogy kitörjek ebből! Kérem küldjenek, küldjetek egy 10 pontot: csupán két perc és holnaptól kezdődhetne számomra a tündérmese! Húzzuk fel a számokat, egy helyre vagyok a bejutástól: nyomjuk meg! – hangsúlyozta a 19 éves belevaló lány, aki sportcipőjét magassarkúra cserélné a kifutón! Sportol, kirándul és szeret új helyeket felfedezni, ezúttal a Tündérszépek döntőjét vette célba.

Orosz Emília Jázminra egészen ma 23:59 percig küldhetik a szívecskéket. Ha pedig szavaznak, értékes ajándékcsomagot is nyerhetnek! 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!