Királynői háttértitkok

2023.06.03. 14:00

Vajon, mi lapul Horváth Lilla bőröndjében?

A legtöbb utazó rémálma az utazás időpontjának közeledtével az a pillanat, amikor... be kell pakolni a bőröndbe. De vajon, hogyan ugorja meg ezt a feladatot egy tini-szépségkirálynő? Az Újvárosban élő Horváth Lilla az olaszországi World Top Model Academy modell iskolájába készülve elárulta, hogyan és milyen ruhadarabokat csomagol az útra. Szombaton száll a repülőre.

Kecskés Zoltán

Horváth Lilla imádja a nyarat és a bikinit.

Fotó: Seres András

– Sokak szerint a külföldre utazás igen stresszes része, a bőrönd bepakolása. Ez nálam sem a legkönnyebb feladat, hiszen  szem előtt kell tartanom, hogy mi az, ami szükséges és mi az, ami felesleges – kezdte beszélgetésünket a tini-szépségkirálynő Lilla, akit éppen az év végi osztálykirándulása közben sikerült megszólaltatnunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon ő, milyen hatékonyan pakolja be a bőröndjét?

– Szállodánk a Salentói-félsziget, Olaszország Puglia régiójának délkeleti részén (az olasz csizma sarka), az Adriai-tenger partjától nem messze helyezkedik el. Mivel nem csak nyaralásról van szó, hanem modell képzésen fogok részt venni, ennek megfelelően vannak feltételek, hogy mi kerüljön a bőröndbe. A szervezők egy infócsomaggal segítik a bepakolás megkönnyítését. Ebben szerepelnek azok a ruhák és kiegészítők, amikre szükségem lesz. Ezek mellett a legfontosabb, hogy jól kombinálható ruhadarabokat vigyek magammal. Az alapszíneket, mint a nude, fehér, fekete, kiegészítem a kedvenc színeimmel. Az időjárásnak is és az adott rendezvényeknek is meg kell felelni. A szállodai Dress Code-ot is illik betartani.

Horváth Lilla már nagyon várja az olaszországi utazást
Fotó: Seres András

Kérdésünkre, hogy pontosan miket tartalmaz az említett infócsomag a következő választ kaptuk: – Amire mindenképpen szükség van: testszínű fehérneműre, farmer rövidnadrág, fehér póló, strand ruhák, bikinik, felsők, egy- egy elegáns hosszú ruha, szoknya, magassarkú cipő és szandál, a fotózásokhoz egyéb kiegészítők, kalap, stóla, ékszerek, edzéshez edző ruha, a városban nézelődéshez papucs, lapos cipő és napszemüveg. A kozmetikai holmikat kis kiszerelésben viszem magammal, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja. Fényvédő krém, alap gyógyszerek és a búvárszemüvegem sem maradhat ki a bőröndből. Az irataimat, illetve a repülőjegyemet fénymásolva is magammal viszem, az európai egészségbiztosítási kártyával együtt. Ha átgondoltan, előre összeállított szettekkel utazunk akkor a jókedvet, a felszabadultságot, ami az arcunkon fog ragyogni, semmi nem pótolja! Már nagyon várom az utazást! – zárta gondolatait Horváth Lilla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában