Aranyérem után

2023.06.05. 13:00

Szoboszlainak bemutatott egy szurkoló - elképesztő reakció a magyar játékostól

A két magyar válogatott játékossal – Szoboszlai Dominik, Willi Orbán – felálló RB Leipzig a hétvégén 2-0-ra megverte a Német Kupa döntőjében Eintracht Frankfurt gárdáját. Az ünneplés után az egyik frankfurti szurkoló kekeckedett Szoboszlaival, természetesen a méltó válasz nem maradt el.

Beke Zsombor

Szoboszlai (jobbra) a kupával a döntő után

Forrás: AFP

A döntőben egyedül a sérült Gulácsi Péter nem volt ott a magyarok közül a Lipcse kezdőjében Orbán és Szoboszlai az első perctől a pályán volt, utóbbi végig játszotta a találkozót. A döntőben 0-0-ás első félidőt követően a második játékrészbe a Lipcse bedarálta az ellenfelét. Először Nkunku talált be, majd a 85. minutumban Szoboszlai biztosította be a győzelmet. A sikert követő ünnepségen a sérült csapatkapitány, Gulácsi Péter emelhette magasba a trófeát. Az ünneplést követően a játékosok találkozhattak a szurkolókkal, de ahogy a lenti videóban látható, az egyik frankfurti néző megtalálta Szoboszlait, a magyar válogatott Fehérváron nevelkedő játékosát. A középpályás reakciója becsülendő, nem ült fel a provokációnak és stílusosan reagált az ellenfél „gesztusára”.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!