Tombolt a zsűri és a közönség is

2023.04.03. 10:58

Felszántotta a Sztárban sztár színpadát a fehérvári együttes aranytorkú énekesnője (Videóval)

Schoblocher Barbara olyat tett, amire a Sztárban Sztár show történetében még sohasem volt példa: megkapta a két előadásért járó maximális 100 pontot a zsűritől, hiszen Katona Kláriként és Doja Catként is tökéletes helyt állt. Irány a döntő!

Kecskés Zoltán

Schoblocher Barbara hozta a formáját. Doja Catként is tökéletes helyt állt.

Forrás: Máté Krisztián / TV2

Hihetetlen siker! Egyenesen aratott Katona Klári dalával: a Vigyél el című dal refrénjét a közönség és a zsűri is nem csak önfeledten együtt énekelték vele, hanem táncra is perdültek, így nem volt kérdés, hogy a maximális,  50 pontot kapjon az ítészektől. A Blahalouisiana énekesnője kétségkívül az egyik legnagyobb, hanem a legnagyobb felfedezettje a műsornak, egy igazi átalakulóművész.

Második előadásában Doja Catként is tökéletes helyt állt, dögös volt, laza. Mondanunk sem kell, hogy a zsűri – Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, Kökény Attila, Papp Szabolcs – ismét nem bírta ki ülve. Állva tapsolták Barbit, aki láthatóan nagyon élvezte a pillanatot. A maximális, ötvenes pontszám újra a zsebében landolt, így tökéletes produkciókkal  jutott a vasárnapi döntőbe, ahol Gubik Petrával, Oláh Ibolyával, Valkusz Milánnal küzd meg a győzelemért. A győztesről idén is a közönség dönt. Részemről egy voksot már biztos kapni fog, Schoblocher Barbara, hajrá! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!