Karácsony

2022.12.24. 11:00

Kiderült, hogyan tölti az ünnepeket Gurisatti Gréta

Olimpiai bronzérmes vízilabdázónőnk ezer szállal (és talán még ennél is több góllal) kötődik Dunaújvároshoz. A város büszkesége, bár nevelőegyesületétől (DFVE) a fővárosba igazolt idén, ettől még a szíve egyik fele, vagy talán háromnegyede is újvárosi maradt. Most kiderült, hogyan és mivel tölti az ünnepeket.

Kecskés Zoltán

Gurisatti Gréta a karácsonyi csodáról írt bejegyzésében.

Forrás: Gurisatti Gréta közösségi oldala

Teljes karácsonyi lázban ég Gurisatti Gréta, aki különleges évet tudhat a háta mögött. A hazai rendezésű vizes világbajnokságon a válogatott tagjaként ezüstérmet szerzett, majd néhány nappal később a nyaralásán, a hőn áhított aranyat is megkapta szíve választottjától, eljegyezték.

– Az egyik kedvenc karácsonyi csodám, amikor anyukám mesélte pár éve, hogy gyerekként mennyire szeretett volna egy zenélő hógömböt. Végül a Jézuska nagy meglepetésére elhozta neki a zenélő hógömböt, amiben a Télapó rénszarvas szánon repked a város fölött. Számomra a karácsonyi csodához, a pihenéshez hozzátartozik a családdal töltött közös idő, az otthoni bekuckózás, a film- és sorozatnézés is  – árulta el mosolyogva közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!